26 Kasım 2011 Cumartesi

bileklik: rakz! :D

bileklik de çok seviyorum, yüzük de. diğerlerini çok takmıyom da zaten. bugün halamla boncuk almaya çıkcaz. yeni yaparsam resmini koyarım :) neyse soldaki resim bütün bileklik varlığım <3. çooook sevdiklerimin tek tek resimlerini koydum.









 bunu bi arkadaşıma doğum gününde hediye ettim. ipini ben yapmadım ama çok kolay bir mantığı var. adını bilmiyorum ama öğrenip yazarım.
 bu yuvarlak boncukları birrr türlü hiç ama hiç bir yerde bulamadım. kuzenim vermişti. bi kemerdi bu bu şekilde uzayan. ama parçalanıp koparak kayboldu ve sadece bu kadar kaldı.samsun'da yok :( zaten almanya'dan gelme bi şeydi heralde :/
 bu bileklik de hediye. çogzel ya. ama baya ağır boncukları. almak isterseniz chanel'in internet sitesinde vardı galiba :)
 bunu da ben yaptım. halhal olarak da kullanıyoruz. ben yanyana bissürü bileklik takmayı çok seviyorum. hele de onlardan biri bu olunca böyle şıngır şıngır çok güzel oluyo :)
 bu da aslında küpeydi.yıllaaar önce sinop'a gezmeye gitmiştik. ordan almıştım. pembesi de vardı keşke alsaydım :/ ben o zamanlar böyle hatıralara sahip çıkabilen biri olmadığımdan bozmuştum küpeleri. ama bu bilekliği de çok seviyorum. böyle küçük aksesuarları da çook seviyorum :)
 bu da benim eeeen sevdiğim bilekliklerimden yalnızca bir tanesi. her boncuğunu farklı bir günde aldım. bir kaç taşı düşmüş o yüzden araları seyrek duruyo. tüm bocuklar farklı renkte ama çirkin durmuyo bence :)

2 yorum: